Servicii de înfrumusețare – de ce să apelezi la ele

Despre servicii de înfrumusețare am putea vorbi ore în șir și tot nu s-ar termina discuția. Ele sunt atât de vaste și variate, încât femeile au aproape orice soluție la îndemâna lor. 

Fie că ai nevoie de tratamente pentru acnee, pentru ten problematic, pentru riduri, pentru păr sau pur și simplu vrei un moment de relaxare, salon Suceava Lucicosm Beauty Studio îți pune la dispoziție o varietate de servicii de înfrumusețare. 

Totuși, sunt multe femei care încă sunt de părere că aceste servicii nu sunt utile, sunt prea scumpe sau că accelerează îmbătrânirea. Nici unul dintre aceste motive nu este întemeiat. 

Acum 10 ani în urmă, sigur că serviciile erau mai piperate la preț, dar asta din cauză că se găseau rar. Astăzi, serviciile de înfrumusețare sunt la îndemâna oricui. Prin urmare, sunt și mai ieftine. Utilitatea lor a fost și este dovedită științific, iar miile de cliente mulțumite stau drept dovadă.

Uite care sunt cele mai întâlnite mituri despre serviciile de beauty

Produsele folosite usucă pielea. De fapt, doar săpunul solid usucă pielea. Produsele calitative, care au anumite ingrediente destinate unui anume tip de ten nu usucă pielea, ci o ajută și repară bariera cutanată.

Tenul uscat se tratează cu multă apă. Cât se poate de fals. Tenul uscat se tratează cu tratamentul potrivit pentru textura sa. Tratamentele acasă nu dau roade pentru că ai nevoie de produse specializate, special create pentru tenul uscat. Totuși, este cât se poate de indicat să bei cât mai multe lichide. Dar acest fapt nu te ajută neapărat la problemele de ten.

Dacă folosești multe produse, îți îmbătrânești pielea. Nu, dacă folosești produsele greșite sau, mai rău, nu folosești nici un produs de îngrijire, atunci pielea ta are șanse să îmbătrânească prematur. Același lucru se întâmplă și dacă nu folosești SPF în cantitatea corectă zilnic. 

Pielea se învață cu crema și nu-și mai face efectul. Acest mit nu are nici un fel de bază științifică. Mai mult, supunem tenul unui stres foarte mare atunci când îi schimbăm rutina sau produsele cu care a fost învățat. Ce trebuie să știi e că nevoile pielii se schimbă în funcție de anotimp. Prin urmare, trebuie să îți adaptezi rutina de îngrijire și la vremea de afară.

Cum te poate ajuta să apelezi la servicii de înfrumusețare

Îți împrospătează look-ul. Vrei un păr mai plin de volum sau un ten ceva mai luminos? Doar la salon poți obține aceste rezultate. Acolo vei fi pe mâna profesioniștilor care știu exact care este soluția problemelor tale. Mai mult, vor fi folosite doar produse profesionale, de calitate și care nu-ți irită tenul. Astfel, vei obține maximul de rezultate fără contraindicații. 

Tot la salon poți să-ți cureți porii, să-ți reîmprospătezi tenul, să scapi de ridurile fine sau să ai parte de un masaj relaxant. Oricât ți-ai dori să obții aceleași rezultate acasă, nu vei putea. 

Scapi de problemele tenului. Astfel de probleme nu au nevoie doar de o rutină bine stabilită, ci și de procedee lunare care să te ajute să obții rezultatele dorite. Un ten mai luminos, riduri mai puține sau piele mai elastică, aceste rezultate vin ca urmare a intervențiilor de specialitate. Așa cum n-ai crede, toate aceste intervenții nu sunt deloc scumpe, ci respectă raportul calitate preț.

Te relaxezi. Ai nevoie de un masaj, de un restart, sau de o nouă coafură? Cele mai bune rezultate le obții doar dacă apelez la un salon de înfrumusețare. Mai mult, ai parte de câteva minute pentru tine și pentru starea ta de bine. Pentru că, așa cum știm, să vii la salon e momentul tău de relaxare.

Servicii de înfrumusețare la Lucicosm Beauty Studio

Nu mai e un moft să mergi la salon, e o necesitate. Acordă-ți timp să ai grijă de tine și vino la Lucicosm pentru servicii de înfrumusețare.

Echipa noastră abia așteaptă să te cunoască și să-ți ofere cele mai bune soluții pentru problemele tale. 

Sunt câteva servicii la care trebuie neapărat să apelezi cel puțin lunar. Este vorba despre servicii de manichiură și pedichiură, tratamente pentru piele și servicii de cosmetică. Aceste servicii sunt absolut necesare pentru toate femeile. Dacă încă nu știi care sunt beneficiile lor, află citind următorul articol: 3 servicii infrumusetare Suceava la care trebuie să apelezi.

Salon Suceava Lucicosm Beauty Studio te invită la salon. Aici, beneficiezi de cele mai moderne soluții, de un mediu prietenos și de profesioniști care mereu te întâmpină cu un zâmbet. 

Nu uita că blogul nostru îți stă la dispoziție pentru informații din domeniul beauty tips & tricks utile și alte sfaturi. De asemenea, dacă vrei să vezi ce bine lucrează echipa noastră intră pe pagina de facebook și vezi întreaga galerie foto. 

Scroll to Top